Слобода - како уметност: Игор ја поддржува Илина во секој нејзин чекор

Велат заљубена жена е подготвена на се‘,  но големиот шоумен, актер и водител Игор Џамбазов во неколку наврати со своите постови и сториња на социјалната мрежа Инстаграм покажа дека и мажот кога е заљубен е најголемата поддршка на својата љубена.

Актерот повеќе од половина година е заедно со алпинистката Илина, а својата љубов не ја кријат од јавноста.

Имено, последниот споделен негов пост на Инстаграм е поддршка за неговата Илина, која вооедно е и уметница.

View this post on Instagram

A post shared by Игор Џамбазов (@igordzambazov)Фото: Инстаграм

*  (ФОТО) Таа е сѐ што имам: Игор Џамбазов со љубовна роденденска честитка за Илина