Со Каролина се разбираме со поглед: Интервју на Михаил Корубин за „Машки магазин“

Ја делиме уметноста заедно, нема слика која и ја немам покажано пред да ја завршам. Каролина има одлично око и често ќе се фати за некоја работа која воопшто не ја гледам, го знам нејзиниот израз на лицето и не може да ме излаже ако не ѝ се допадне, открива познатиот уметник Михаил Корубин во интервју за „Машки магазин“.

Михаил ретко дава интервјуа, па ексклузивно за „Машки магазин“сподели дел од себе, животот со саканата, уметноста и љубовта како движечка сила..

Целото интервју прочитајте го на МАШКИ МАГАЗИН!