Со овие фризури косата ќе ти издржи 6 дена без миење

Рака на срце, сите барем еднаш сме биле мрзеливи кога е во прашање миењето на косата. Во брзање сме користеле сув шампон. Но, тоа и не е баш најдоброто решение. Но, кога ќе ја тргнеме мрзеливоста на страна, секојдневното миење на косата исто така е штетно.

Меѓутоа, има девојки кои слободно можат да не ја мијат косата неколку дена. Но, како им успева тоа? Ја кријат мрсната коса и сувите врвови под трендовски фризури. Во продолжение ќе ви покажеме седумдневен план со кој вашата коса ќе издржи без миење скоро цела недела.

Понеделник е ден за миење на косата!

Вторник е ден за освежување на скалпот со сув шампон!

Среда е ден за неуредна плетенка!

Четврток е ден за half - bun!

Петок е ден за мазно коњско опавче!

Сабота е ден да ја врзеш косата и да го издржиш денот!

Неделен е ден за конечно да ја измиеш косата!