Сте ја имале ли некогаш: Фризерите тврдат дека постои фризура која одговара на секој облик на лице

Не е тајна дека токму боб - фризурата е најпопуларна во последните години и дека се повеќе ѕвезди се одлучуваат да ја скратат косата - затоа што е безвременска и одговара на секој облик на лице. Искрено, не сме многу изненадени со ова „откритие“. Меѓутоа кога станува збор за тип на фризура која стилистите за коса најчесто ја истакнуваат како таква што прилега на секој - дојдовме до едно ново сознание.

За која фризура станува збор, дознајте на ХАШТАГ.МК