Стил на денот: Бело ленено фустанче за максимална нежност

Едноставноста е најбрзата и најлесната одлука при изборот на дневен стил. Ви препорачуваме краток бел фустан со широки карнери. Ременчето околу половините, дополнително ќе ја истакне вашата фигура, а деталите околу вратот и завршетоците на ракавите се вистински украс за овој ленен фустан.