Стил на денот: Бермуди- задолжително парче за секое лето

Иако се омилени и неверојатно кул, бермудите како модно парче сè уште се надвор од кодексот на облекување за повеќето елегантни прилики. Сепак благодарение на модните инфлуенсери на социјалните мрежи, овие правила полека но сигурно се прекршуваат, па можеме да ги видиме и во канцеларија, на свадба или во клуб. 

Овојпат ви предлагаме едни едноставни бермуди во тегет боја, кои може да ги комбинирате со најразлични маички, блузи, кошули... 

*кликнете на фотографијата за повеќе информации

*ПР објава