Стил на денот: Четврток во капут, кожени панталони и патики

Овој четврток ви предлагаме да изгледате лежерно со едноставна комбинација која мами погледи. Капут во крем боја, бел џемпер, црни кожени панталони и патики- вие сте подготвени за овој ден!