Стил на денот: Дуксер за тренди и удобен есенски ден

Сакате да бидете модерни, а да се чувствувате удобно и топло? Дуксерите се одличен избор за постигнување таков ефект.

Овој тренд го практикуваат и светските ѕвезди, меѓу кои и Кендал Џенер.