Стил на денот: Првата дама Елизабета Ѓоргиевска во елегантен бел костум кој секоја дама треба да го има во плакарот

Наша денешна модна инспирација е Елизабета Ѓоргиевска, сопругата на претседателот Стево Пендаровски.

Ѓоргиевска деновиве се појави на настан во Скопје, облечена во елегантен бел костум.

Ова парче од облеката е избор кој би требало да го поседува секоја дама со стил во својот плакар.


Првата дама, комбинацијата ја дополни со црна блуза и елегантни црно бели чевли.

View this post on Instagram

A post shared by Elizabeta Gjorgievska (@elizabetagjorgievska)