Стил на денот: Есенска комбинација за супер доминација

За денешниот топол и сончев четврток ви предлагаме есенска комбинација во која ќе изгледате доминантно и модерно. Денешниот ден е совршен за патичиња, фармерки, црна маичка и блејзер во есенска песок боја.