Стил на денот: Јована Јоксимовиќ во пролетен фустан- тренд на сезоната

Српската водителка Јована Јоксимовиќ е наша модна инспирација за денес. Таа го има фустанот на сезоната- шарен пролетен дезен на тесен насобран фустан со „паф“ ракави.