Стил на денот: Катарина Ивановска во совршена комбинација

Манекенката Катарина Ивановска викендов на премиерата на филмот „Врба“ ја видовме во совршена елегантна комбинација, која е наша инспирација за стил на денот.

На премиерата ја придружуваше партнерот Цобе.