Стил на денот: Кошула со карнери

Карнерите на целокупниот стајлинг му даваат изглед каков што не бил популарен никогаш досега. Посебно сакаме да ги видиме на кошули и на елегантни блузи. 

Овој додаток е како накит, и со него нема да ви бидат потребни дополнителни парчиња накит.  Ако сакате да експериментирате, карнерите одат добро со разнобојни кристали на обетки, или на нараквци што посебно ќе ве истакнат каде и да се појавите. 

Во ваква ситуација не морате да претерувате со фризура и шминка, затоа што карнерите се доволно впечатливи.