Стил на денот: Кратко бело здолниште со широка маица

За недела одбравме поопуштено издание. Бело кратко тесно здолниште во комбинација со широка сива маица, комбинирани со сандали и чанта со реси. Изгледот е дополнет со накит и впечатливи очила за сонце.

Фото: stylecaster.com