Стил на денот: Ксенија Николова во необично издание за неа, експериментира со стилот

Обично сме навикнати да ја гледаме во минималистички и проверени комбинации, кои одлично ѝ стојат. Но овој пат писателката Ксенија Николова изненади со една необична комбинација за нејзин стил.

Имено станува збор за тренди блуза со ефективен цветен дезен, искомбинирана со црно кожено здолниште до колена. Изгледот е заокружен со црни едноставни сандали и очила за сонце. *Не верував дека во 20-тите години ќе се соочувам со три инвитро оплодувања: Ксенија Николова за борбата за мајчинство