Стил на денот: Неда Украден во совршен капут

Неда Украден вчера го промовираше спотот за темата „Није поштено“ во кој носи трендовски парчиња облека потпишани од познатата српска дизајнерка Сузана Периќ.

Она што го украде нашето внимание е совршениот капут кој на популарната пејачка која е на прагот на осмата деценија одлично ѝ прилега. Едноставен и елегантен изглед. И модерно и удобно.