Стил на денот: Петок во цветен принт

За крајот на работната недела ние ќе ви понудиме изглед кој веруваме дека совршено ќе се вклопи како во извршувањето на работните обврски, така и за забава по работа. Фустан на чија бела основа има цветен принт во повеќе нијанси, до колена, во комбинација со сандали со отворени прсти, чанта и очила за сонце.