Стил на денот: Сара Мејс е тренди трудница

Одличен избор за мама Сара Мејс. Таа е веќе во 29-тата недела од бременоста и изгледа навистина преубаво.

Модна инспирација за сите трудници со светкаво здолниште и блуза во црна боја.