Стил на денот: Шик, елегантна комбинација

Модна комбинација која истовремено изгледа и елегантно, но и шик. Елеганцијата ја носат сандалите на висока потпетица, додека пак штик изгледот јаките бои, од кои во фокус е жолтата.