Стил на денот: Слоевито облекување за топла зима

Зимата веќе и официјално започна, па затоа ви носиме стил кој ем изгледа фантастично, ем ќе ве стопли.

Правило кое важи за слоевитото облекување е дека мора да биде добро искомбинирано, за да не изгледате смешно.

Не треба да мешате многу бои, па вакви едноставни парчиња ќе ве направат тренди.