Стил на денот: Среда во класично - спортска комбинација

На половина недела сме, а изгледот што треба да го износите денес е едноставен, но во исто време и стилски. Панталони, кошула, чанта, збогатени со аксесоари се одличен избор, а кога на овие парчиња ќе им се додаде и малку спортски дух (патики) вашиот изглед ќе биде совршен.