Стил на денот: Топ на едно рамо во ефектна жолта боја

За овој сончев понеделник ви предлагаме една модна модна комбинација во која доминира жолтата боја.

Имено станува збор за топ на едно рамо, кој може да го комбинирате со бермуди, фармерки, здолништа....

*кликнете на фотографијата за повеќе информации

Може да го најдете во продавниците на „Манго“ или он-лајн на „Fashion group“, по цена од 990 денари.


*ПР објава