Стил на денот: Тренди и удобно

Ви носиме еден сосема едноставен стил. Тесна еднобојна маичка (овојпат во жолта боја) и треннди џинс, искомбинирани со чанта и чевли во кафеава боја. И секако очила за сонце кои одговараат на вашиот облик на лице.