Стил на денот: Вторник во уникатен костум на риги

Сакате да изгледате поделовно, но во панталони и палто ќе ви биде претопло со оглед на температурите. Затоа, овој костум на риги со кратки панталончиња и палто од лелен материјал се идеалниот избор за вас.