Стил на месецот: Црвен ЈУЛИ

Јули е еден од најтоплите месеци во годината. Затоа избираме долг лежерен фустан во јака црвена боја. Може да биде стајлинг и за секој обичен ден од месецот, но и за летна свадба. Плетена чантичка која е тренд број еден за оваа сезона, како и едноставни сандали и фризура- и одличниот изглед е загарантиран!