Стил на неделата: Цветови во најпопуларната боја за ова лето

Најпопуларна боја за оваа сезона дефитивно е портокаловата. Дали ќе се одлучите да бидете целите портокалови или пак ќе се одлучите само за некои портокалови детали, искомбинирани со друга боја секако ќе бидете ИН.

Затоа оваа недела портокаловите цветови, искомбинирани со зелени сандали се идеалната комбинација за работните денови, но и за оние од викендот.