Стил на неделата: Фустан што освојува

Ви треба фустан за некоја свечена пригода во текот на оваа недела?

Овој фустан е дефинитивно совршен за тоа! Црна основа со бели кроеви од страните и гол грб. Довлни е само малку накит и шминка за да се надополни ваквиот гламурозен изглед.