Стил на неделата: Костим во кралско сина боја за совршен деловен изглед

Оваа работна недела ја започнуваме со костим кој новите предизвици ги претвора во победи.


Кралско сината боја на овој едноставен костим ќе направи да се чувствувате како модна кралица.

Во комбинација со нежна небесно сина кошула и светли обувки, вие ќе изгледате како вистинска деловна дама.