Стил на неделата: Маслинеста боја за совршен есенски стајлинг

Овојпат како инспирација за совршен есенски стајлинг ја имаме масилинестата боја. Без разлика за кое парче во ваква боја ќе се одлучите, дефинитивно нема да погрешите.