Стил на неделата: Моќен „милитари“ капут во тегет боја

Овојпат за стил на неделата, го одвоивме капутот „Оксфорд“ од колекцијата на „Bella“. Станува збор за капут во претпознатливиот „милитари“ стил, во интензивна тегет боја.

Капут кој е безвременско парче со специфичен крој и уникатна изработка. Дворедните копчиња и строгите линии му даваат совршен изглед, со кој може да се вклопи во секаква модна комбинација.

Изработен од висококвалитетната волна, овој капут е парче кое едноставно е задолжително за студените денови. Топлина, удобност, пријатно чувство... што повеќе Ви е потребно од еден капут кој вашиот изглед ќе го направи извонреден?


Едноставно ова е капутот што мора да се најде во гердероберот на една моќна модерна жена. Инвестирањето во квалитет и убавина, ќе Ви донесе модно парче кое ќе се носи со години, а сепак секогаш ќе биде во тренд.


Дознајте ги сите новитети од Bella, ТУКА