Стил на неделата: Одлична бизнис кежуал комбинација

Како инспирација за оваа работна недела го имаме стилот на Загорка Видоевска. Станува збор за одлична бизнис кежуал комбинација за овие ладни денови.

Сивите палто и панталони се изработени од 100% рунска волна.

Станува збор за одлично струкирани парчиња во сива боја, кои се супер комбинација со црна ролка и минимален накит. 


Ваквиот стил надополнет со црн капут, црни чизми и чанта се моден избор за чиста 10-ка!