Стил на неделата: Окер боја за тмурните есенски денови

Инспирацијата за стил на неделата овојпат ја црпиме од улиците во европската метропола Копенхаген.

Модниот избор на оваа Данкиња е совршен за овие ладни и тмурни есенски денови.

Окер бојата е во фокусот, а едноставната комбинација на џемпер и фармерки е одлично надополнета со карираниот капут и лакираните чизмички.