Стил на неделата: Плисирано здолниште за тренди изглед

Плисираното здолниште, во сите бои материјали и шари е ин сезонава. Со оваа парче облека секогаш ќе изгледате софистицирано.

Плисирано здолниште можете да имате за само 2.290 денари од брендот PARFOIS од Fashion group.


Доколку сакате вашето плисирано здолниште да биде со шари, може да го имате за само 2.290 денари на брендот PARFOIS.


Кожените парчиња облека се тотален ин сезонава, токму вакво кожено плисирано здолниште можете да имате за само 2.990 денари од брендот MANGO.