Стил на неделата: Широки фармерки за релаксиран изглед

И неделава се задржаа релативно повисоки температури на воздухот кои овозможуваат да носиме салонки, а да не премрзнеме.

Широки фармерки во комбинација со салонки, ни даваат софистициран и релаксиран изглед.