Стил на неделата: Тренди водоотпорна јакна во ефектна боја

Оваа недела преовладува врнежливо и поладно време, а тоа не смее да влијае на вашиот стил. Затоа доколку не сте љубител на чадор, во вашиот гардеробер мора да се најде една тренди водоотпорна јакна во ефектна боја.