Стил на неделата: Уникатна црна кошула со рачно везени детали

Како инспирација за денешниот стил на ден ја имаме црната кошула која е „must have“ во гардероберот на секоја жена. Зошто?

Заради нејзината едноставност за можна комбинација со панталони во секоја боја, но исто така и нејзината можност за носење во секоја пригода. Па затоа во исто време може да биде тука за кежуал, за деловен или пак за вечерен изглед.


Овојпат нашиот избор на црна кошула го носи името Рио и има своја уникатна ознака. Станува збор за рачно везени детали во неколку бои.

Би направиле одличен избор доколку ја комбинирате со црвена боја!