Стил на неделата: Змиски или леопард принт?

Животинскиот принт секогаш е тука, но оваа пролет ќе го достигне врвот на својата популарност. 

Меѓу омилените се фустанчињата со леопард принт, кои изгледаат одлично со кратки чизмички.

Или пак ќе изберете фустанче во змиски принт со чизмички до колена?