Стил на неделата: Жолта јакна за тренди есенска комбинација

Јакните се неизбежен дел од овој период во годината. Ги има во различни кроеви, материјали и бои. 

Наш неделен предлог е јакна/капут во жолта боја! Изгледа искклучително тренди и ја разигрува вашата модна комбинација.

За инспирација нека ви послужи нашата галерија во продолжение.