Стил

Street Style of Milan

Statement изглед со добар асесоар. Деталите секогаш го прават своето,а добар избор на чанта искомбинирана со пастелна боја на сако, го даваат главниот statement изглед.

Street Style of Skopje

Долгите капути и нивната модна магија! Долгите капути и оваа сезона го имаат главниот акцент на секој аутфит, и не е ни чудно што тие повторно се во модниот фокус. И доколку се одлучите на тотална црна комбинација, разбијте ја со