Стил

Street Style of London

Креативност пронајдена во супермаркет!

Street Style of Skopje

Модниот фаворит на сите модни блогерки низ светот!

Street Style of London

Затоа што текcaсот никогаш не излегува од мода!

Street Style of Skopje

Разиграно и шарм обвиткан во пастелни бои!