Татко ми ме малтретираше секој ден: Тешкото детство на Кристина Агилера

Иако навидум изгледа дека сите познати имаат живот во кој им тече мед и млеко, тоа не е така. Одличен пример за тоа е инзворедната пејачка Кристина Агилера, која имала тешко детство, кое го предизвикал нејзиниот насилен татко.

Таа својата тажна приказна од детствoто ја раскажа за E!, а можете да ја прочитате на HASHTAG.MK