„The Chicks“ со нова авторска песна: Слушнете ја „Travelers“ за убав ден во карантин

Женската група „The Chicks“ ја објави својата трета авторска песна, ПРВА од новиот деби Албум „Travelers".

- Во ова време кога сите сме дома и минеме низ тежок период, ова е подарокот кој што ние го спремивме за нашата публика. Преку ова им испраќаме порака да седат дома, да се чуваат себе и најблиските и да не забораваат дека животот е прекрасно патување, а ние сме.....ПАТНИЦИ - велат девојките. 


Промоција на албумот следи наскоро, дотогаш уживаајте во „Travelers“.Целиот проект беше работен од следниот тим:
Музика и аранжман : Александар Чекреџи - Чекре
Текст : The Chicks
https://www.facebook.com/thechickss/
https://www.instagram.com/thechicksdevojkite/
Аудио продукција : Александар Ристовски - Принц
Микс и мастеринг : Златко Симионски - Зеко ДоРеМи Продукција
Видео продукција : Иво Иванов