Ти се наближува роденденот: Совршени торти кои ќе те хипнотизираат!

Во последните неколку години социјалните мрежи се преплавени со видеа во кои нешто се гради/готви/слика, а на гледалите им делува како терапија и ги опушта. Токму едно такво видео објави Cosmopolitan каде што неколку познати слаткарници изработуваат и декорираат торти кои изгледаат совршено.

Видеото погледнете го на HASHTAG.MK