Три дена плачев за првата невозвратена љубов: Александра Јанева

Музичкото шоу „Сите наши песни“ ја донесоа на македонската музичка сцена, а „Врати ми го сонцето“ е песната која го означи стартот на нејзината кариера. Александра Јанева, за краток период покажа и докажа зошто заслужува да биде дел од македонската музичка естрада. Балидите се нејзиното најмоќно оружје на кои никој не останува рамнодушен. Во продолжение прочитајте што Алексадра сподели од нејзиниот тинејџерски период, но и за нејзините музички поцетоци, идни и сегашни планови...

Повеќе на Hashtag.mk