(ФОТО) Три модерни есенски фризури кои им стојат на сите

Не залудно секоја жена е воодушевена со боб фризура, затоа што со неа секогаш добиваме уредна форма на косата и лесно се одржува. Во разни варијации, боб фризурата е безвременска и им прилега на сите жени.

Слична варијанта на боб, е боб-лонг фризурата или подолга боб варијанта која убаво стои на секоја форма на лице. Ниту еден стил на фризура не е толку лесен за одржување и носење како популарниот „боб“.

Ви предлагаме три тренди есенски фризури кои не треба да ги бирате спрема формата на лицето, туку според онаа која најмногу ви се допаѓа. 

1. Рамна боб фризура

2. Боб фризура со степен

3. Косо шишана боб фризура