Три знака во Зодијакот се посебни: Најпознатиот астролог Џуна Давиташвили тврдеше дека тие можат да го освојат светот

Евгенија Давиташвили, попозната како Џуна, била руска емигрантка, писателка, сликарка и јавна личност. Нејзините астролошки прогнози беа високо ценети

За време на СССР, Џуна Давиташвили била позната како јасновитка и исцелителка. Луѓето од целиот свет доаѓаа кај неа за да ја прашаат за совет или да дознаат за својата судбина. Но, она што сите најмногу ги паметат се нејзините зборови дека само овие три знаци од Зодијакот се посебни и дека ако сакаат можат да го освојат светот!

Еве ги знаците:

Овен

Животот на Овенот е како тобоган, сето тоа поради нивниот посебен карактер. Претставниците на овој хороскопски знак, како што веруваше Џуна, постојано сакаат сè одеднаш. Но забораваат дека животот не е бајка и дека не се во земјата на чудата. Сепак, комбинација од неколку различни околности може да даде слични резултати. Од друга страна, подготвеноста на Овенот за каков било исход и пожртвуваност е огромна гаранција за успех. Овој хороскопски знак е отворен и искрен, неговите претставници се полни со интересни трикови и подготвени се да се обидат да ги применат.


Следна страна