Вест на денот: На малиот Ајан му се исполни новогодишната желба да го победи ракот

Од Детската клиника денеска ни доаѓа една прекрасна најубава вест!

- Овој свет постои оти низ него трчаат и растат децата. Конечно и Ајан истрча, со нетрпение ѕвонеше на ѕвончето колку што може посилно, да слушнат сите дека оздраве и дека победи и дека сега ништо нема да го сопре !

Браво Ајан !

* За Нова година Ајан на министерот Венко Филипче му шепна дека има само една желба - да си оди дома !

Posted by Detska Klinika on Saturday, 1 August 2020