(ВИДЕО) Балерина танцува по празни улици во Њујорк

фото: Reuters/@metametagasm

Ашли Монтаж - акробатка и балерина, танцува на празните улици и плоштдот „Times Square“ во Њјујорк.
На себе покрај костимот за балет, носи и ракавици и заштитна маска, порачувајќи дека уметноста ќе преживее.


Видео: