(ВИДЕО) Долгогодишен труд уништен за една минута: Разурната модната куќа на либанскиот дизајнер Зухаир Мурад

Зухаир Мурад во солзи по уништувањето на неговата модна куќа во Бејрут.

Либанскиот меѓународен моден дизајнер Зухаир Мурад со голема тага и жалење соопшти дека е уништена неговата модна куќа, како резултат на огромната експлозија што се случи вчера во Бејрут.

Зухаир објави на својот Инстаграм профил видео од урнатините на неговата модна куќа, која што е целосно уништена и напиша: „Моето срце е скршено… Не можам да престанам да плачам… Долгогодишни напори и труд се изгубени за една минута… Му благодарам на Бога за сè “.


извор: saudi24news.com

Галерија од разурнатата модна куќа на Зухаир: