(ВИДЕО) Еве што прави КОВИД-19: Алиша Милано покажува како и паѓаат прамени коса

Актерката Алиша Милано објави вознемирувачко видео со последици од КОВИД-19 вирусот кој таа го прележа, како што тврди таа.

Ве молам сфатете го ова сериозно. Носете ги проклетите маски! - напиша Алиша во описот на видеото, каде покажува како и паѓаат прамени коса при чешлањето.